En aften på Rockekontoret med Astroburger





 En ny utgivelse med Astroburger! Rock-operaen ROCK OFFICE ble til som et samarbeidsprosjekt med Christopher Nilsen da han inntok Henie-Onstad Kunstsenter med monumentalutstillingen "En enkel konseptualist fra Ulsrud". Der blandt tegningsarkiver, orginalutgaver, større malerier, og en hel spillsal fyllt med smakløse flipperspill, rasistsjakk og kapitalistspill som garantert utsuger brukeren, ble Astroburger innvitert til å holde en konsert. Ut av respekt for det museale og høytidsstemte preget utstillingen hadde besluttet Astroburger å skrive en helt ny rock-opera som ville "blende inn sømløst". Resultatet ble en rockopera i powerpointpresentasjonsform. På den stygt dekorerte scenen ble det projisert tegninger utført av Christpher Nilsn, spesielt laget for anledningen, og manus med tekstark slik at folk kunne synge med til melodier de aldri hadde hørt før. Konserten, eller rettere sagt, forestillingen ble en stor suksess. En full sal bestående av alt fra tilfeldig forbipasserende til ballkledte "juvelraslende" damer satt lydhøre og lo på de rette stedene, fulgte spent med i teksten og overdynget bandet med applaus verdig en Pavarotti. For en kveld! Selv skapnihilisten Chrstphr Nlsn virket fornøyd. Heldigvis ble konserten tatt opp av Høvikoddens svært kompetente lydtekniker Cato Langnes slik at ettertiden også kan oppleve dette fenomenet av en forestilling. 


Lytt her:

https://astroburger.hearnow.com/


Les og hør noe av manus her:

https://youtu.be/pCRyxE_MGdg


OBS! 

Snart kommer det flere ting her, filmopptak, foto etc.. Følg med følg med



Bandet stiller i slips for anledningen. Legg merke til den skjebnetunge datoen. 

Scenerigg. Test av multimediaapperatet. Maleriet til venstre er basert på coveret til en av singlene fra "2001- Pop Odyssey" , orginalmontasje av Dimitri Kaiambakis.


De stilige klossene til venstre danner rammen for konferansier Jens Hamran, aka den tidligere NRK-kjempen Egil Johan Ree, sitt talebur.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ASTROBURGE'S VIDEO INNEHOLDER EXPLISITTE SCENER KUN FOR DE OVER 18!!

"The Peoples Contempt My Reward" , historiske vinylfunn.

Vinyl Days, She`s a Girl again, again, again og et lokalt monster.